itel  Family

 Forgot password?
 Register
Search
Hot search: itel ifamily
View: 49|Reply: 0

[Other] Set up issues

[Copy link]

154

Threads

154

Posts

318

Xpoints

Full Member

Rank: 3Rank: 3

Xpoints
318
Post time 2017-11-23 20:43:04 | Show all posts |Read mode
Hi everyone,

I just received my Alta after pre-ordering.  I am currently in the process of setting it up using the android app.  Right now it is not seeing it while my bluetooth is on.  The first screen says Power Up, and it is searching for it but does not find it.  After that, the Not Working? screen comes up, and you have the option to try again.  After selecting try again, It then says Bluetooh Issues.  This is where you can restart Bluetooth, which I've done multiple times already.  I know my bluetooth works on my phone because I have it setup to work with my headphones with no problems.  I have it securely connected to the USB pin connecter which is then connected to my PC.  It is charging so I know there is connectivity.  I've restarted my phone a few times, but to no avail.  I never had any problem connecting with my HR.  Has anyone else experienced this with the Alta, does anyone know of anything that I could do to fix this issue.

Thank You!!!


I didn't find the right solution from the Internet.
References
https://community.fitbit.com/t5/Alta/Set-up-issues/td-p/1233165
Brand Animation Example

Reply

Use magic Report

You have to log in before you can reply Login | Register

Points Rules

Archiver|Mobile|Dark room|itel Inc.

2017-12-15 23:55 GMT+8 , Processed in 0.564252 second(s), 20 queries .

Copyright @ 2016 Itel Inc. All rights reserved.

Quick Reply To Top Return to the list